Grup țintă

Beneficiari proiectului vor fi:

- șomeri de lungă durată

Grupul țintă este format din 560 de persoane șomerii de lungă durată, tineri și adulți (tineri șomeri, 16- 24 ani, după șase luni de la intrarea în șomaj și adulți șomeri, 25-64 ani, după o perioada de peste 12 luni).

- 560 de șomeri vor beneficia de informare și consiliere profesională, din care
- 100 vor beneficia de informare și consiliere, formare profesională și mediere pe piața muncii (Ansamblul de 3 măsuri de sprijin pentru creșterea șanselor de ocupare).
- 100 vor beneficia de informare și consiliere, formare profesională, mediere pe piața muncii și consultanţă şi asistenţă pentru începerea unei activităţi independente sau pentru iniţierea unei afaceri (ansamblu de 4 măsuri de sprijin pentru creșterea șanselor de ocupare).
- 50 vor beneficia de informare și consiliere, formare profesională și stimularea mobilității forței de muncă (ansamblu de 3 măsuri de sprijin pentru creșterea șanselor de ocupare).
- 560 vor beneficia de informare și consiliere, formare profesională (ansamblu de 2 masuri de sprijin pentru creșterea șanselor de ocupare).
- 50 vor beneficia de informare și consiliere și stimularea mobilității forței de muncă (ansamblu de 2 măsuri de sprijin pentru creșterea șanselor de ocupare).
- 510 șomeri de lungă durată paticipanți la formare profesionala.

Toți cei 560 de șomeri de lunga durata care constituie grupul țintă vor participa la seminariile de job-club organizate.

Parteneri

Asociația pentru Dezvoltare Integrată - Olt

Mun. Slatina, str. Aleea Mărului nr. 7, bl. ZA4G, sc. A, et. 4, ap.71, județul Olt

Internaţional Consulting Expertise

Bucureşti, str. Vasile Lascăr nr. 42- 44, et. 7-8, ap. 17-18, sector 2, 
cod poştal 020503, România